Profesionisti perdele si draperii.

Gama diversificata de perdele si draperii pentru amenajarea si decorarea spatiului interior.

Intreaga gama de perdele este realizata din materiale extrem de fine, greu sifonabile, vaporoase si in acelasi timp rezistente, care se intretin cu usurinta, tesatura de baza fiind voalul - voal cristal, voal creponat, voal transparent sau mat, simple, imprimate sau cu broderii si aplicatii de dantela.

Gama de draperii completeaza designul interior si se incadreaza in ultimele tendinte in domeniu, putandu-se realiza in mai multe combinatii. Tesatura este din satin simplu sau creponat, plus sau bumbac satenat si tafta.

Despre perdele, blog perdele Perdele profesionale, consultanta la domiciliu

Deco Style Design - profesionisti in perdele

Consultanta gratuita la domiciliul dumneavoastra.

Pentru ca noi pretuim timpul dumneavoastra, magazinul de perdele si draperii va veni la tine acasa.
Pentru a veni in intampinarea oricaror exigente, Deco Style Design va pune la dispozitie consultanta gratuita oferita de profesionisti ce vor veni la domiciliu si va vor oferi solutia ideeala construita pe indicatiile dumneavoastra.

Croiala materialelor si montajele de jaluzele, perdele si draperii sunt de calitate o ireprosabila.
Paleta de culori si de modele de perdele si draperii este completa si diversificata raspunzand oricarei dorinte sau fantezie legata de casa dumneavoastra.


Servicii oferite

Consiliere:
Va stam la dispozitie pentru a va putea indruma in luarea deciziilor corecte privind elementele de design interior si combinarea acestora.

Masuratori:
Din momentul in care v-ati hotarat sa efectuati o comanda, urmeaza o serie de activitati pentru personalizarea produselor alese, in functie de preferintele dumneavoastra.
Pentru realizarea ofertei de amenajare, este obligatorie efectuarea masuratorilor:
- echipa de montatori va veni la dumneavoastra, pe baza unei programari (pentru efectuarea unor masuratori corecte, casa trebuie sa fie intr-un stadiu finisat - pardoseala montata, tavan finisat.
- in urma masuratorilor, consilierul care se ocupa de comanda dumneavoastra va primi toate informatiile necesare pentru a va indruma spre alegera potrivita.
- echipa de montatori va sesiza si elimina eventuale dificultati in instalarea unui anumit sistem (dimensiunile prea mari ale ferestrelor, tavan denivelat, etc).

Croitorie:
Urmatoarea etapa in procesul de amenajare este croitoria, prin care se prelucreaza materialul, astfel incat acesta sa se incadreze perfect in spatiul destinat.

Montaj:
Etapa finala a procesului de amenajare o reprezinta montajul - moment in care va puteti bucura deplin de alegerea facuta, de calitatea si confortul oferite de produsele noastre. Echipa de montatori se va deplasa la dumneavoastra acasa si va efectua montajul, cu cea mai mare atentie si profesionalism.
Observatie: clientul trebuie sa asigure frontul de lucru.