Modele de rulouri online.

Perdele online, Deco Style Design

Selectie a lucrarilor executate de noi atat in Bucuresti cat si in provincie.

Va stam la dispozitie (consultanta gratuita la domiciliu in Bucuresti) pentru a va putea indruma in luarea deciziilor corecte privind elementele de design interior si combinarea acestora cu oferta noastra de perdele, draperii si storuri.

Despre perdele, blog perdele Perdele profesionale, consultanta la domiciliu

Anumite incaperi nu au nevoie de perdele si draperii pentru intregirea spatiului ,ci de solutii practice si inovatoare de infrumusetare a ferestrelor.
In asemenea situatii se folosesc rulouri,care in ultimii ani s-au diversificat foarte mult pentru a se incadra perfect acolo unde perdelele nu-si gasesc locul.
Rulourile Utra Subtiri se caracterizeaza printr-un design modern si dimensiuni extrem de reduse conceput special pentru a permite deschiderea ferestrei la maxim fara a lovi glaful.
Ruloul Ultra Subtire este conceput din aluminiu ,dintr-o caseta de 1,8 cm latime si doua ghidaje laterale ce imbraca baghetele ferestrei.
Mecanismul este disponibil pe 2 culori : alb si maro.
Datorita acestor cote reduse ,se creeaza efectul visual ca ruloul este parte integrata a ferestrei,si nu o piesa montata ulterior.
Fasia de material textile dispune de o multitudine de modele si culori ,actionarea acesteia facandu-se pe langa sticla ferestrei.
Mecanismul deosebit de elegant si discret ,fiind cel mai subtire din Europa se poate monta pe orice tip de tamplarie(chiar si inclinata) ,permitand rabatarea ferestrei fara a afecta functionarea acestuia.

portofoliu 1portofoliu 2portofoliu 3

Rulouri Utra Subtiri 4Rulouri Utra Subtiri 5Rulouri Utra Subtiri 6

Rulouri Utra Subtiri 7Rulouri Utra Subtiri 8Rulouri Utra Subtiri 9

Rulouri Utra Subtiri 10Rulouri Utra Subtiri 11Rulouri Utra Subtiri 12

Rulouri Utra Subtiri 13Rulouri Utra Subtiri 14Rulouri Utra Subtiri 15